Odottavan aika on pitkä

11.7.2016


Blogin kirjoittelu pysähtyi talvella, kun miekkonen kosi uutena vuotena ja aloimme suunnittelemaan kesähäitä. Hääjärjestelyt ja talosuunnittelut veivät kaiken ajan ja energian, joten jätin blogin suosiolla tauolle.




Toukokuussa sanoimme toisillemme "tahdon" ja vietimme todella ikimuistoiset häät ♥ Hääkuvausten satoa voi käydä katsastamassa toisesta blogistani. Lisäilen sinne myös kuvia itse hääjuhlasta myöhemmin. Täytyy kyllä sanoa, että uuden sukunimen omaksuminen on ollut yllättävän haastavaa :D



Talon suunnittelu on edennyt jo lupahakemukseen asti, eli nyt odotellaan rakennuslupaa. Pari kuukautta tässä ollaan jo odoteltu, toivottavasti päätös tulisi pian. Paljon on tässä välissä tapahtunutkin, mm. pohjapiirrustukset ovat valmiit ja keittiö- ja LVI-suunnitelmat on tehty. Niistä lisää toisessa postauksessa.



Tontillakin on näkynyt edistystä, sinne on tehty jo tietkin! Kuvissa näkyy vielä soratie, mutta nyt siellä onkin jo asfaltit. Syksyllä aloitetaan vihdoin maatyöt, voi kun ei jaksaisi millään odottaa! Tontin etureunassa on jonkin verran kalliota, joka pitää lohkoa, ja tähän menee valitettavasti aika iso summa rahaa, riippuen lohkottavan kallion määrästä, joka ei ole vielä tarkkaan tiedossa.



Hyvä että kaikelle on paikkansa :D


- Sigi -

Lue myös

0 kommenttia