Asuntomessut 2016: Lumiance

12.7.2016

Asuntomessut pidetään tänä vuonna Seinäjoella ja tuli itsekkin käytyä siellä ihastelemassa upeita koteja ja sisustuksia. Yksi suosikeistani oli kohde 33 Lumiance, jossa oli käytetty tyylikkäästi mustaa sekä ulkona että sisällä. Asuntomessuilla näkyi selvä trendi mustan värin käytössä etenkin keittiöissä.


Mattamusta Nixi-keittiö on kyllä komea ja saareke on ihanan iso. Mustaa keittiötä en itse uskaltaisi ottaa kyllästymisvaaran takia, mutta hienoa kuitenkin että jotkut rohkenee :) Mustassa keittiössä valaistus on tosi tärkeässä roolissa, koska musta väri imee valoa enemmän kuin muut värit. Täällä valaistus olikin kohdallaan.Talon emäntä esitteli kätevää aamiaiskaappiaan, jonka saa kokonaan tai puoleksi auki, tai sitten kokonaan kiinni.Ihana mikrosementtilattiaUpeat, suuret ikkunat tekivät vaikutuksen. Mustat karmit sopivat Lumianceen täydellisesti ja ikkunoista näkyi ihana metsämaisema, eikä naapurin takapiha :)
Epäsuoraa valaistusta näkyi useassa messukohteessa, niin myös täällä.Todella söpöt riipputuolit/keinut terassilla ja terassilla oli muutenkin ihanan kotoisa tunnelma.
Meillä on talon ulkovärit mietinnässä ja kysyinkin Lumiancen omistajalta heidän maalisävyjään. Tumman harmaa, lähes musta ulkomaali on Teknos Nordica (Eco tai Matt?) 8500-N. Puiset osat ovat mäntyä, (Suomen Lämpöpuu) ja ne on käsitelty Auro luonnonöljyllä.

Lisää messupostauksia tulee myöhemmin, mutta mitäs tykkäsitte Lumiancesta?

- Sigi -

Lue myös

0 kommenttia