Asuntomessut 2016: Cubo

15.7.2016

Cubo oli myös yksi Seinäjoen asuntomessujen lemppareistani - skandinaavista, selkeälinjaista ja valkoista. Etenkin Marimekon kuosien käyttö ihastutti, Räsymatto kun on meillä kotonakin käytössä monissa astioissa.Cubon Marimekko-sisustuksesta inspiroituneena koristelin omat kynteni Räsymatto-kuviolla. Mikäli kynnet kiinnostaa, kannattaa kurkata ZigiZtyle-blogini puolelle :)
Valkoinen keittiö on aina vaan yhtä kaunis ja selkeä. Cubon Nixi Keittiö oli yksi messujen harvoista keittiöistä, jossa on korkeakiiltoiset ovet. Asuntomessuilla näkyi paljon enemmän mattakeittiöitä ja meidänkin taloon on tulossa valkoiset mattaovet. Välitilan materiaali on vielä auki, mutta tuollainen valkoinen maitolasi on yksi vaihtoehdoistamme.Marimekon Pienet kivet -tapetti on niiiin ihana!

Vaalea sauna on tyylikäs, mutta omaan makuuni liian valoisa. Haluan, että saunassa olisi hämärämpää ja tunnelmallisempaa. Tuo jakkara on kyllä söpö ja jonkinlaista jakkaraa ollaan omaankin saunaan haaveiltu.Lumonin lasitettu terassi on ihan huippu! Kyllä kelpaisi! Terdellä on poreamme ja ylisöpö kiikku.
Pihalle oli rakennettu aivan ihana leikkimökki, jonka sisustus oli niin herkullinen ja suloinen. Ihan unelma pikkuisille.Cubo noudattaa ulkoa samaa värimaailmaa ja tyyliä. Hauskasti ikään kuin kolmeen osaan jaettu talo. Piha on viimeistelty huolellisesti ja tykkään tuosta selkeästä lookista. Saapa nähdä milloin oma tuleva piha saa edes nurtsia päälleen.

- Sigi -

Lisää juttua messuilta: Asuntomessut 2016: Lumiance

Lue myös

0 kommenttia