Talon julkisivukuvat

18.9.2016

Talomme julkisivukuvat ovat tässä. Kuvat valmistuivat keväällä talopakettitoimittajamme Evesa-Talojen arkkitehdin Miia Korhosen suunnittelemina. Meille tulee kaksikerroksinen moderni puutalo, jossa on lapekatto eli pulpettikatto.

Talo edestä

Tältä talomme näyttää tieltä katsottuna. Kuisti on erittäin korkea, ja siitä tykkäämmekin erityisen paljon. Kahden auton autokatos on kiinni talossa. Puupaneeleita on kahta eri leveyttä ja kapeammat valeurilla tehdyt paneelit tulevat kuistille sekä autokatoksen takaseinälle. Ulko-oven oikealla puolella ylhäällä on portaiden korkea ikkuna ja oven yläpuolella on kodinhoitohuoneen ikkuna. Vasemmalla olevat pikkuikkunat ovat vessojen ikkunoita. Talon oikeassa reunassa oleva korkea ikkuna kuuluu työhuoneeseen. Kuvassa ei näy yhtä makuuhuoneen ikkunaa, joka on kuistin seinän takana.


Talo takaa

Näkymä takapihalta päin eli talomme takaosa. Suuret ikkunat oli haaveissa ja ne onneksi saatiin. Alakerran kolme suurta ikkunaa ovat olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön avoimessa tilassa. Keittiöstä pääsee terassin lasioven kautta terassille. Yläkerran vasen iso ikkuna on makuuhuoneessa ja toinen iso ikkuna yläkerran aulassa. Vasen pikkuikkuna on pukeutumistilassa ja oikeanpuolimmainen matala ikkuna kylpyhuoneessa. Saunasta on suora näkymä kylppärin ikkunan kautta ulos. Talon vasemman sivun korkea ikkuna kuuluu makuuhuoneeseen ja matala ikkuna vaatehuoneeseen.

Tontinkäyttösuosituksessa annettiin ohjeistuksia talon suhteen, mm. lapekatto sallitaan, kaksikerroksista rakennusta suositellaan ja talon väritykselle suositeltiin harmaata. Nämä olivat nimenomaan suosituksia, eivät pakollisia ominaisuuksia.

Olemme todella tyytyväisiä julkisivuihin, niissä on kivasti erilaisia yksityiskohtia ja modernia ilmettä. Kivitaloa emme saaneet kustannussyistä, mutta ei haittaa enää yhtään - tästä talosta tulee varmasti ihana oma koti meille <3

- Sigi -

Lue myös

5 kommenttia

 1. Mietittekö mahdollisuutta hyödyntää autokatoksen kattoa yläkerran terassina? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sekunnin mietittiin ja päädyttiin siihen, ettei sellaista haluta :) Siinä on naapuritalo vieressä ja takapihan terassilla on paljon kivemmat oleskelutilat :) Toki budjettikin asetti ehdot eli ei olisi ollut varaa.

   Poista
 2. Hei, olisiko mahdollista saada blogiin kuvia pohjapiirrustuksista? Ulkoa meille tulossa tosi samantyylinen talo, joten mielenkiintoni heräsi millaisiin ratkaisuihin olette sisällä päätynyt?��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! On ollut tarkoituskin laittaa pohjakuvia blogiin, mutta on jäänyt tässä raksatohinassa. Koitan saada postauksen tehtyä lähipäivinä :)

   Poista
 3. Hyvän näköinen piirrustus! Tarvitaanko tuossa ottaa yhteyttä kurottajapalveluun että saa katon asennettua? Meillä on haaveissa rakentaminen, mutta tuskin vielä on aivan ajankohtaista. Hienoa kuulla että olette julkisivuun tyytyväisiä! Tuleehan tuossa varmasti jonkin aikaa asusteltuakin.

  VastaaPoista